Wie ben ik

Ik ben een kraamverzorgende in hart en nieren! Vanuit mijn passie begeleid ik ouders vanuit mijn hart. 

Kraamzorg Gouden Hart 3
Kraamzorg Gouden Hart Sandra Pol

Sandra Pol

Mijn naam is Sandra Pol, moeder van 3 dochters en woonachtig in Rheden. Vaak vind je mij ook in Hummelo waar mijn partner woont. Als klein meisje wist ik al dat ik later iets met baby’s wilde gaan doen. Als mijn ouders op kraamvisite gingen, stapte ik als eerste in de auto. Ik keek graag naar de baby, maar vooral ook naar die mevrouw in dat witte pak. Dat leek mij wel wat.

Toen ik een beroepskeuze moest maken, was mijn beslissing snel genomen. Gelukkig vond ik destijds snel een stageplek. Op mijn 19e ging ik met mijn diploma op zak in mijn witte pak pasgeboren baby’s en hun ouders verzorgen.

Als ik terugkijk naar de foto’s uit die tijd, zie en voel ik nog steeds dezelfde passie. Vandaag de dag ben ik een rijpere versie van de persoon op die foto’s. Een kraamverzorgster met niet alleen veel ervaring in het werk, maar ook in het leven zelf. Ik sta nu volwassen in het leven en pak de dingen anders aan in mijn werk. Daarin neem ik de tijd voor de mensen die ik verzorg, voel ik aan wat nodig is, maar werk ik nog steeds met en vanuit mijn hart. Het leren kennen van een baby en het begeleiden van de ouders daarin blijft iedere keer opnieuw bijzonder. Zo’n pril, pasgeboren mensje.

Jarenlang heb ik met veel plezier voor een kraamzorgorganisatie gewerkt. Sinds 2022 maak ik mijn droom waar! In dat jaar startte ik als zelfstandig ondernemer.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende gezinnen. Gezinnen met 1 baby of een meerling. Het maakt mij niet uit. Ieder mens is uniek en bijzonder. Ieder gezin heeft zijn eigen verhaal.

Kraamzorg Gouden Hart 30
Kraamzorg GoudenHart beschuit
Kraamzorg Gouden Hart 8
Kraamzorg Gouden Hart 30

Handige linkjes

Hieronder vind je linkjes naar andere websites. Hier is meer informatie te vinden over alles wat je kunt verwachten rondom jullie kraamtijd.